Priručnici i brošure

Buljan Flander, G. i Galić, R. (Ur.) (2020). U tvom naručju: Vodič za roditelje kroz pustolovinu prve tri godine djetetova života. Zagreb: Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

Buljan Flander, G. i Jeleč, V. (Ur.) (2020). 50 aktivnosti za cijelu obitelj. Grad Zagreb i Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

Buljan Flander, G. (2016). Priprema djeteta za sud (Brošura za roditelja/skrbnika). Zagreb: Ured UNICEF-a u Hrvatskoj

Buljan Flander, G. (2016). Priprema djeteta za sud (Brošura za dijete). Zagreb: Ured UNICEF-a u Hrvatskoj

Buljan Flander, G., Bačan, M., i Matešković, D. (2010). Privrženost i nasilna ponašanja mladih. Zašto je ljubav važna? Zagreb: Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba i Grad Zagreb.

Buljan Flander, G., Katalinić, V., i Azenić, I. (2009). Mali savjeti za uspješno učenje. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Bačan, M., Škovrlj, K., i Škrlec, N. (2009). Je li moguće da je to ljubav? U Priručnik o nasilju u vezama mladih. Zagreb: Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba i Grad Zagreb.

Buljan Flander, G. (2009). Uloga pedijatra u prepoznavanju zlostavljanog djeteta. U A. Mujkić (Ur.), Preventivni i socijalni aspekti pedijatrije. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu-Medicinski fakultet, Škola narodnog zdravlja “Andrija Štampar”, Poslijediplomski studij “Pedijatrija”.

Buljan Flander, G. i Tomić, J. (2008). Dječja prava. Zagreb: Hrabri telefon – Telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G. i Hrpka, H. (2008). Savjetovalište za roditelje i djecu. Zagreb: Hrabri telefon – Telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Ćosić, I. (2007). Internet. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Krmek, M., Borovec, K., i Muhek, R. (2006). Nasilje preko interneta (cyberbullying). Zagreb: Grad Zagreb, Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka.

Buljan Flander, G., Hrpka, H., i Horvatović Kuča, P. (2006). Hrabri telefon 0800 0800 Telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A., Horvatović Kuča, P., i Hrpka, H. (2005). 0800 0800 Linija za zlostavljanu i zanemarenu djecu. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A., Puhovski, S., Ćosić, I., i Hrpka, H. (2004). Dijete na internetu. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A., Klapan, A., Prvčić, I., Rister, M., i Sarađen, M. (2004). Seksualni razvoj djeteta. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A. i Hrgovan, L. (2004). Djeca s poteškoćama u razvoju. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A. (2004). I mama i tata – kad se roditelji rastaju. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Ćosić, I. (2004). Kad se mama i tata razvode-radna bilježnica za djecu. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A., i Matijević Vrsaljko, L. (2003). 25 pitanja (i odgovora) za stručnjake o postupcima pri otkrivanju zlostavljanja djece. Zagreb: Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba.

Buljan Flander, G., Horvatović Kuča, P., i Tomić, J. (2003). Dječja kuća Borovje. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A., Klapan, A., Prvčić, I., Rister, M., i Sarađen, M. (2001). Kako biti dobar roditelj. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Karlović, A. (2001). I riječi mogu boljeti. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Klapan, A., Prvčić, I., Rister, M., i Sarađen, M. (2000). Prepoznajmo zlostavljanje. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Klapan, A., Prvčić, I., Rister, M., i Sarađen, M. (2000). Kako prepoznati seksualno zlostavljanje. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Klapan, A., Prvčić, I., Rister, M., i Sarađen, M. (2000). Pazi lomljivo. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Klapan, A., Prvčić, I., Rister, M., i Sarađen, M. (2000). Disciplina i vaše dijete. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Klapan, A., Prvčić, I., Rister, M., i Sarađen, M. (2000). Djeca sama kod kuće. Zagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.

Buljan Flander, G., Prvčić, I., Rister, M., Sarađen, M. i Vac-Burić, N. (1999) Hrabri telefon – simptomi zlostavljanja. Zaagreb: Hrabri telefon-telefon za zlostavljanu i zanemarenu djecu.