POŽEGA: Predavanje o emocionalnom zlostavljanju i promocija knjige “Znanost i umjetnost odgoja”

Objavljeno: 12.09.2019. | Najave događanja Novosti

-

Društvo psihologa Požeško – slavonske županije u suradnji s Biskupijskim centrom „Pro vita et familia“ organizira 18. rujna 2019. s početkom u 18 sati u Dvorani sv. Terezije Avilske, Lermanova 1 u Požegi predavanje prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander na temu »Razvod – manipulacija djecom i sustavom – prepoznajemo li emocionalno zlostavljanje?«. Nakon predavanja s početkom od 19 sati održat će se i promocija knjige »Znanost i umjetnost odgoja: Praktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje« na kojoj će sudjelovati i psihologinje Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Ella Selak Bagarić i Ana Raguž, koautorice knjige koju potpisuju prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander sa 32 suradnika – stručnjaka Poliklinike i Hrabrog telefona. Uz njih o knjizi i temama odgoja djece iz dječjeg će aspekta govoriti i jedna djevojčica, članica Dječjeg odbora Poliklinike.

Predavanje i promocija su otvoreni za javnost, a organizatori su posebno pozvali sve stručnjake koji u svom poslu djeluju i sudjeluju u životima djece i njihovoj zaštiti: psihologe, obrazovne i odgojne djelatnike, liječnike, djelatnike iz područja socijalne skrbi, pravosuđa, policije te sve zainteresirane roditelje.

Znanost i umjetnost odgoja

Praktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje

Više Naruči

Knjiga: Moji se roditelji razvode

Moji se roditelji razvode

Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka. Cilj mu je pomoći djeci i mladima kako bi što bolje razumjeli zašto do razvoda dolazi te kako bi razumjeli vlastite osjećaje i reakcije povezane s razvodom.

Više Naruči

Knjiga: Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

STRUČNI ODGOVORI NA SVAKODNEVNA PITANJA O ODGOJU DJECE OD ROĐENJA DO ADOLESCENTNE DOBI

Više Naruči

Najčitanije

  • No results available

Preuzimanja

Na engleskom:

CV na engleskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na engleskom
PDF, 0.1 MB

Na hrvatskom:

CV na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Produkcija: Geromar d.o.o. | Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42
© 2011. - 2020. Gordana Buljan Flander