Priznanje Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva

Objavljeno: 24.10.2012. | Novosti

Na svečanom otvorenju 20. godišnje konferencije Hrvatskog psihološkog društva 7. studenog 2012. u Dubrovniku predsjednik Društva Josip Lopižić uručio je prof. dr. Gordani Buljan Flander nagradu Zlatni grb.

Donosimo izvještaj Dubrovačkog vjesnika o tom događanju:

“Velik broj posjetitelja bio je na večerašnjem otvaranju 20. godišnje konferencije hrvatskih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem u hotelu Dubrovnik Palace. Otvorenju su nazočili potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, predsjednik društva psihologa Hrvatske Josip Lopižić, pročelnica Upravng odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Dubrovačko-neretvanske županije Nina Skurić, zamjenik župana Dubrovačko-neretvanske županije Frano Skokandić, zamjenica gradonačelnika grada Dubrovnika Tatjana Šimac Bonačić, pomoćnica ministrice za socijalnu politiku i podršku obitelji, Jasna Kelava Ćurković, predsjednica društva psihologa Dubrovnik Nanda Kalafatović i predstavnica hotela Dubrovnik Palace te ujedno i psihologinja Marija Stojanović.Konferenciju je otvorila potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić.

- Ako vas ne možemo više zaposliti u sustavu zbog nedostatka proračunskih sredstava, ako vam ne možemo povećati plaću, barem vam možemo reći veliko hvala za sve ono što radite u svojoj struci. Doživljavam vas kao partnere koji mogu svima nama u ministarstvu pomoći da tražimo bolja rješenja i budemo bolji i efikasniji u sustavu u kojem zajednički funkcioniramo. Ja se nadam da će i ovaj kongres doprinijeti tome da nađemo neka bolja rješenja i da razmijenimo neku dobru praksu međusobno – izjavila je potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić

Priznanje „Marulić: Fiat Psychologia“-2012. dobili su: Marta Benko, Viktor Božičević, Dinka Čorkalo Biruški, Nives Jakovčić, Kamea Jaman Čuveljak, Dražen Kovačević, Nives Marinčić, Mirjana Mozer, Ivanka Raič, Helena Sveško Vizentin, Dubravka Svilar Blažinić, Ljubica Uvodić Vranić i Magdalena Živković. Posebnu nagradu „Zlatni grb hrvatskog psihološkog društva 2012. dobila je Gordana Buljan Flander. Dubrovački komorni zbor pjesmama je popratio ovo svečano otvaranje i uljepšao večer.”

Fotografije  snimio: Željko Tutnjević/ “Dubrovački vjesnik”

Znanost i umjetnost odgoja

Praktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje

Više Naruči

Knjiga: Moji se roditelji razvode

Moji se roditelji razvode

Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka. Cilj mu je pomoći djeci i mladima kako bi što bolje razumjeli zašto do razvoda dolazi te kako bi razumjeli vlastite osjećaje i reakcije povezane s razvodom.

Više Naruči

Knjiga: Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

STRUČNI ODGOVORI NA SVAKODNEVNA PITANJA O ODGOJU DJECE OD ROĐENJA DO ADOLESCENTNE DOBI

Više Naruči

Najčitanije

  • No results available

Preuzimanja

Na engleskom:

CV na engleskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na engleskom
PDF, 0.1 MB

Na hrvatskom:

CV na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Produkcija: Geromar d.o.o. | Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42
© 2011. - 2019. Gordana Buljan Flander