Nagrada Multidisciplinarnom Timu 2008.

Objavljeno: 11.07.2008. | Novosti

Ravnateljica doc. dr. sc. Gordana Buljan Flander i djelatnici Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba dobili su Nagradu Multidisciplinarnom Timu 2008. – važno priznanje Međunarodnog udruženja za prevenciju zlostavljanja i zanemarivanja djece (ISPCAN).
Udruženje ISPCAN (The International Society for Prevention of Child Abuse and Neglect) osnovano je 1977. kao jedina međunarodna organizacija koja okuplja profesionalce širom svijeta u radu na prevenciji i tretmanu zlostavljane i zanemarene djece te na svim problemima koji se tiču suzbijanja nasilja i eksploatacije djece.
Nagrada multidisciplinarnom timu dodjeljuje se profesionalcima koji su načinili bitan pomak u tretmanu i/ili prevenciji zlostavljanja i zanemarivanja djece u svojoj zajednici. Nagrada će biti uručena u rujnu 2008. na svjetskom kongresu ISPCAN – u Hong Kongu.
Ova nagrada je priznanje Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba koja je utemeljena krajem 2002. godine. U obrazloženju Odbora za dodjelu nagrade stoji da je prepoznato djelovanje Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba kao značajan doprinos zaštiti djece te da će se vizija vodstva Poliklinike odraziti i na daljnje djelovanje ISPCAN-a.

Događaj je odjeknuo u medijima:


Znanost i umjetnost odgoja

Praktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje

Više Naruči

Knjiga: Moji se roditelji razvode

Moji se roditelji razvode

Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka. Cilj mu je pomoći djeci i mladima kako bi što bolje razumjeli zašto do razvoda dolazi te kako bi razumjeli vlastite osjećaje i reakcije povezane s razvodom.

Više Naruči

Knjiga: Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

STRUČNI ODGOVORI NA SVAKODNEVNA PITANJA O ODGOJU DJECE OD ROĐENJA DO ADOLESCENTNE DOBI

Više Naruči

Najčitanije

  • No results available

Preuzimanja

Na engleskom:

CV na engleskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na engleskom
PDF, 0.1 MB

Na hrvatskom:

CV na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Produkcija: Geromar d.o.o. | Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42
© 2011. - 2019. Gordana Buljan Flander