Donirajmo Hrabrom telefonu – pomozimo djeci i roditeljima

Objavljeno: 14.06.2011. | Novosti

Hrabri telefon pokrenuo je online kampanju za prikupljanje sredstava za rad i proširenje Savjetodavne linije za djecu i roditelje  pod nazivom “Svaki propušteni poziv je propuštena prilika”.  Hrabri telefon trenutno mjesečno provede 158 sati pružajući savjetodavnu pomoć i podršku djeci i roditeljima; ovom kampanjom cilj je pružiti još toliko mjesečnih sati dostupne savjetodavne linije i usluga elektroničkog savjetovanja za djecu i roditelje! Donacijom od samo 10 kuna omogućit ćete dodatne 2 minute savjetodavne pomoći.

Razlozi za pokretanje kampanje kojima će se povećati dostupnost Savjetodavne pomoći su sljedeći podaci:

• 3 od 4 poziva na liniji Hrabrog telefona se NE ODGOVORE zbog trenutne zauzetosti savjetodavne linije ili je poziv van radnog vremena

• 91% djece u Hrvatskoj korisnici su interneta te bi mnogi od njih o svom problemu htjeli popričati on-line, a mi im to nismo u mogućnosti ponuditi

• 38% nazivatelja Hrabrog telefona su odrasle osobe – roditelji, djedovi i bake, susjedi, nastavnici te svojim pozivima zauzimaju liniju djeci, kojima je ona primarno namijenjena.

Prikupljena sredstva stoga će se iskoristiti za savjetodavnu podršku djeci i roditeljima (telefonska linija/chat/e-mail/forum), pokrivanje troškova telefonskog računa linije koja je besplatna za djecu i roditelje, ali ne i organizaciju koja pruža uslugu, te ispunjavanje svih standarda u pružanju kvalitetne i visoko specijalizirane savjetodavne pomoći i podrške (supervizija savjetovatelja od strane stručnjaka; in-time supervizija od strane starijeg savjetovatelja-pomagača, naknada plaće koordinatoru volontera, osiguravanje tehničke podrške za koordinaciju programa).

Online donaciju možete ostvariti ovdje .

Znanost i umjetnost odgoja

Praktični priručnik o suvremenom odgoju za roditelje i odgojitelje

Više Naruči

Knjiga: Moji se roditelji razvode

Moji se roditelji razvode

Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka. Cilj mu je pomoći djeci i mladima kako bi što bolje razumjeli zašto do razvoda dolazi te kako bi razumjeli vlastite osjećaje i reakcije povezane s razvodom.

Više Naruči

Knjiga: Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

Odgajam li dobro svoje svoje dijete?

STRUČNI ODGOVORI NA SVAKODNEVNA PITANJA O ODGOJU DJECE OD ROĐENJA DO ADOLESCENTNE DOBI

Više Naruči

Najčitanije

  • No results available

Preuzimanja

Na engleskom:

CV na engleskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na engleskom
PDF, 0.1 MB

Na hrvatskom:

CV na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Publikacije na hrvatskom
PDF, 0.1 MB

Produkcija: Geromar d.o.o. | Dizajn i izrada: Dizajn Zona 42
© 2011. - 2019. Gordana Buljan Flander